Voornemen voorbereiden ontwerpbestemmingsplan ‘De Tweemaster, Dorrestein’

Overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) delen burgemeester en wethouders van de gemeente Zuidplas mede dat zij het voornemen hebben om een bestemmingsplan voor te bereiden om kleinschalig wonen ten behoeve van demente senioren en Alzheimer patiënten mogelijk te maken in het plangebied ‘De Tweemaster’, dat begrensd wordt door de Kamerlingh Onnesstraat in het noorden, het Tinbergenpad en het oosten en het zuiden én de Zeemanstraat in het westen (de voormalige locatie van de Prins Willem Alexanderschool), Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het ontwerpbestemmingsplan zal vanaf de maand februari 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage worden gelegd. Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen zienswijzen ingediend worden.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling VROM, mevrouw L. Fassotte, tel. 0180-63 99 63. Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Deze publicatie is ook te raadplegen op de website van de gemeente Zuidplas (www.zuidplas.nl).

Naar boven