Logo Gulpen-Wittem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Mechelen, reparatie 2012’ te Mechelen, Gulpen-Wittem

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerp bestemmingsplan is opgesteld voor de wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Mechelen’. Het nieuwe bestemmingsplan ‘Kern Mechelen, reparatie 2012’ betreft de wijziging van de aanduiding ‘bouwvlak’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Wittem, sectie C, nummer 8869, gelegen op de hoek Hoofdstraat/Dokter Janssenplein voor de aanduiding ‘bijbouwvlak’.

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Kern Mechelen, reparatie 2012’ en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 15 november tot en met 26 december 2012 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur. Op andere dan de genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Beleid en projecten. Op de website van de gemeente Gulpen-Wittem zijn de bescheiden ook raadpleegbaar (www.gulpen-wittem.nl) . Ook zijn de plannen te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tijdens genoemde termijn kan iedereen schriftelijk, mondeling of via het webformulier op de website van de gemeente (www.gulpen-wittem.nl/webwinkel/wonen en leefomgeving) zienswijzen indienen bij de gemeenteraad, postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten (043-8800600).

Naar boven