Ontwerpwijzigingsplan ‘Moerkapelle Dorp, eerste herziening’

Burgemeester en wethouder van de gemeente Zuidplas maken bekend dat met ingang van 9 februari 2012 het ‘ontwerpwijzigingsplan Moerkapelle Dorp, eerste herziening’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Om medewerking te kunnen verlenen aan de mogelijkheid om de in het plan opgenomen bestemmingen te wijzigen ten behoeve van overschrijding van bestemmingsgrenzen voor bouwmogelijkheden kan gebruik gemaakt worden van een wijzigingsbevoegdheid welke is opgenomen in het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Moerkapelle Dorp’.

In de wijzigingsbevoegdheid is het mogelijk gemaakt om de bestemmingsgrenzen te wijzigen voor de bestemmingen ‘Wonen – 1’ en ‘Tuin’. Burgemeester en wethouders hebben besloten om van deze wijzigingsbevoegdheid gebruik te maken.

Het plangebied betreft de Julianastraat 21 te Moerkapelle.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met ingang van 9 februari 2012 gedurende een termijn van 6 weken tijdens openingsuren voor eenieder ter inzage in het raadhuis van de gemeente Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het ontwerpwijzigingsplan is in deze periode ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (vul bij planID in: NL.IMRO.1892.Wp1MoerkapelleDorp-Ow01) of via de gemeentelijke website (www.zuidplas.nl).

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Zuidplas, Postbus 100, 2910 AC Nieuwerkerk aan den IJssel, onder vermelding van ‘zienswijzen ontwerpwijzigingsplan ‘Moerkapelle Dorp, eerste herziening’. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt via het secretariaat van de afdeling VROM (telefoonnummer 0180-637 711).

Naar boven