Logo Drechterland
Verleende omgevingsvergunning ‘Huisvesting EU-arbeidsmigranten De Evendeel 4, Hoogkarspel’ ter inzage, Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend. De verleende vergunning is voor het realiseren van huisvesting voor EU-arbeidsmigranten op het perceel ten zuiden van De Evendeel 4 in Hoogkarspel. Dit besluit ligt vanaf donderdag 15 november tot en met 27 december 2012 ter inzage bij het Omgevingsloket. U kunt dit besluit ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inhoud plan

Met het verlenen van deze vergunning mag er een gebouw gerealiseer worden waarin aan maximaal 16 EU-arbeidsmigranten logies wordt geboden. Het gevraagde gebouw is in strijd met het bestemmingsplan ‘Hoogkarspel’. De gevraagde voorziening is in overeenstemming met de gemeentelijke beleidsregels voor huisvesting van buitenlandse werknemers in Drechterland. De gemeente is van mening dat de gevraagde omgevingsvergunning in overeenstemming is met een goede ruimtelijke ordening.

Procedure

Deze vergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid onder a onder 3 Wabo (de uitgebreide voorbereidingsprocedure Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing hebben vanaf donderdag 30 augustus 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ontvangen.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • Een bezwaarschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven