Logo De Bilt
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Prinsenlaan 80 Groenekan’, De Bilt

Het bestemmingsplan Prinsenlaan 80 Groenekan' is op 27 september 2012 door de gemeenteraad gewijzigd vastgesteld. Het gewijzigd vastgestelde plan ligt vanaf 15 november 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan en plangebied

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding (plankaart), en heeft betrekking op de Prinsenlaan en het naastgelegen perceel aan de Prinsenlaan 80 te Groenekan.

Inzien bestemmingsplan

Het vastgestelde bestemmingsplan en het volledige vaststellingsbesluit liggen vanaf 15 november 2012 ter inzage bij het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven, op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur, en op dinsdag van 15.00 tot 19.00 uur.

Daarnaast kan het bestemmingsplan in digitale vorm worden geraadpleegd via de viewer op www.debilt.nl/ruimtelijkeplannen. De bronbestanden zijn beschikbaar via www2.debilt.nl/ruimtelijkeplannen/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0310.0002BP12007-VG01.

Reageren

Gedurende de termijn van tervisielegging kan beroep bij de Raad van State worden ingesteld door degenen die tijdig zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend, evenals belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest zienswijzen in te dienen. Met betrekking tot de wijzigingen die de gemeenteraad heeft aangebracht, kunnen alle belanghebbenden gedurende de genoemde termijn van tervisielegging bij de Raad van State beroep aantekenen.

Bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan tegelijkertijd, naast het instellen van beroep, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van de gemeenteraad niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Voor het instellen van beroep en voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven