Logo Veere
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Valkenisseweg 56, Veere

Burgemeester en wethouders van Veere maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van plan zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan Kampeerterrein Valkenisse ten behoeve van de uitbreiding van een woning op het perceel Valkenisseweg 56 te Biggekerke.

Voordat wij een besluit nemen op deze aanvraag liggen de ontwerp omgevingsvergunning, de aanvraag en de daarbij behorende stukken van 15 november tot en met 26 december 2012 ter inzage. Gedurende deze termijn kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij ons college. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer Q. (Quirien) Karman, tel. (0118) 555 427. Wij maken u erop attent dat u pas beroep kunt instellen tegen het definitieve besluit. Dit kan alleen als u tegen het ontwerpbesluit een zienswijze heeft ingediend en belanghebbende bent.

Tijdens de termijn van ter inzageligging is het plan in te zien op het gemeentehuis en op de website www.veere.nl onder ‘Loket – visie en beleid – bestemmingsplannen – Domburg’. Het digitale ruimtelijke plan is ook beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0045ValkeBig-OW01.

Domburg, 14 november 2012

Burgemeester en wethouders van Veere De secretaris, R.S.M. Heintjes

De burgemeester, R.J. van der Zwaag

Naar boven