Ontwerp omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit herinrichting Pottenbakkerstraat

Burgemeester en wethouders van Etten-Leur hebben het voornemen om een omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a. onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht te verlenen. De omgevingsvergunning is bedoeld voor de herinrichting van de Pottenbakkerstraat en in het bijzonder voor het voornemen tot aanleg van een dubbel fietspad aan de westzijde van de weg.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing, de aanvraag, de herinrichtingstekening, het akoestisch onderzoek, het onderzoek luchtkwaliteit, het besluit tot toepassen van stil asfalt en het eindverslag inspraak liggen tijdens openingstijden vanaf donderdag 9 februari tot en met woensdag 21 maart 2012 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het informatiecentrum van het Stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website: www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven → Ruimtelijke Plannen → Pottenbakkerstraat.

Gedurende voornoemde termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij burgemeester en wethouders van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur. Tevens kan eenieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend (076 5024431).

Etten-Leur, 8 februari 2012

Naar boven