Logo Deurne
Voorgenomen afwijking bestemmingsplan ex art. 2.12, lid 1, onder a, sub 3 Wabo, ‘Ringoven/Steenovenweg’, Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat zijn van plan zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, onder a, sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht af te wijken van het bestemmingsplan “De Leemkuilen” voor het bouwen van een villa met garage/berging op het perceel kadastraal bekend gemeente Deurne, sectie N, nr. 2344 en plaatselijk bekend hoek Steenovenweg-Ringoven te Deurne.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de hierbij behorende stukken liggen vanaf 15 november tot en met 27 december 2012 tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. U kunt het ontwerpbesluit en de hierbij behorende stukken ook digitaal raadplegen op www.deurne.nl.

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493 - 387 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Economie.

Hoorzitting

Indieners van een zienswijze worden in de gelegenheid gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen.

In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan te geven of u van de mogelijkheid gebruik wenst te maken om uw zienswijze mondeling toe te lichten.

Naar boven