Logo Koggenland
Ontwerpbestemmingsplan Obdam – Dorpsstraat 183 en ontwerpbesluit hogere geluidswaarde, Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het hierna te noemen ontwerp-bestemmingsplan voor een ieder ter inzage ligt:

  • Obdam - Dorpsstraat 183

Het plan behelst de planologische omzetting van een bestaande dienstwoning annex winkelruimte naar een tweetal woningen.

Ter inzage ligging.

Het ontwerp-plan en de daarbij behorende stukken, alsmede het ontwerp-besluit ontheffing hogere geluidswaarde liggen met ingang van 19 november 2012 gedurende zes weken, tijdens de openingstijden, ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het ontwerp-bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zienswijzen over het ontwerp-plan en het ontwerp-besluit indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Koggenland, Postbus 21, 1633 ZG Avenhorn. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp besluit hogere geluidswaarde dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de afdeling Bouwen & Milieu, de heer Roelf van der Woude, tel. 0229-548451

Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerp-bestemmingsplan of het ontwerp-besluit hogere geluidswaarde de zienswijze betrekking heeft.

Koggenland, 18 november 2012,

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland

Naar boven