Logo Nieuwkoop
Voorgenomen afwijking bestemmingsplan Reghthuysplein t.h.v nummer 14, Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

  • Een wijziging in de herontwikkeling van het project ‘Nieuwkoopse Compagnie’. (Registratienummer W-2012-0172). In plaats van de vier grondgebonden woningen worden zes appartementen gerealiseerd. Ten opzichte van de vergunde situatie verandert de bouwmassa niet. Los van enige intensivering van het gebruik (meer woningen) zijn de ruimtelijke gevolgen zeer beperkt.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 november 2012 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Daarnaast zijn de stukken ook via de website en via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven