Logo Losser
Kennisgeving ontwerp beschikking Goormatenweg 8 te Overdinkel, Losser

Kennisgeving ontwerp beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van Burgemeester en wethouders van gemeente Losser maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens is om een omgevingsvergunning te verlenen voor;

  • het bouwen van een bijgebouw op het adres Goormatenweg 8 te Overdinkel.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 november tot en met dinsdag 2 januari 2013 ter inzage in het gemeentehuis te Losser. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien elke werkdag tijdens kantooruren.

Tegen dit voornemen kunnen zienswijzen worden ingediend binnen zes weken van de dag waarop de ontwerpbeschikking ter inzage is gelegd. Deze zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van gemeente Losser, postbus 90, 7580 AB Losser.

Alleen belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbeschikking kunnen later beroep instellen rechtbank Almelo (sector bestuursrecht) postbus 323, 7600 AH Almelo, tenzij wordt aangetoond dat men redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) bezwaren in te brengen, dan wel de besluitvorming straks afwijkt van het voornemen.

Indien u nadere informatie wenst of zienswijzen wilt indienen, kunt u een afspraak maken met de afdeling Vergunning en Handhaving. Zij zijn te bereiken via nummer 053-5377444.

Naar boven