Logo Zutphen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Manege Rouwbroekweg 2’, Zutphen

OPENBARE BEKENDMAKING

Burgemeester en wethouders van Zutphen maken bekend dat met ingang van 15-11-2012 bij het loket voor een ieder gedurende zes weken ter inzage ligt:

Bestemmingsplan “Manege Rouwbroekweg 2”

Het bestemmingsplan voorziet in de planologische grondslag voor het mogen uitoefenen van manegeactiviteiten in de bestaande bebouwing op het perceel gelegen aan de Rouwbroekweg 2 te Warnsveld.

Plangebied

Het plangebied betreft perceel gelegen aan de Rouwbroekweg 2 te Warnsveld in het deel van de Rouwbroekweg dat is gelegen tussen de Vordenseweg en de N314.

Het bestemmingsplan is door gemeenteraad op 22-10-2012 met betrekking tot de regels en de

verbeelding gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen zijn:

Toelichting:

  • Op de overzichtstekening bij paragraaf 2.2.2 is ook de derde - inmiddels aangelegde - gasleiding aangegeven;

  • Paragraaf 3.5.6. is aangegeven dat de derde gasleiding inmiddels is aangelegd;

Bijlagen bij de toelichting:

  • Het externe veiligheidsrapport is aangepast aan de actuele wetgeving.

Regels

  • Artikel 4.4.1. is zodanig aangepast zodat een veilig en bedrijfszeker gastransport is gewaarborgd en het gevaar voor personen en goederen in de directe omgeving van de leidingen is beperkt.

Beroep

Tegen het ontwerp van het plan is één zienswijzen naar voren gebracht. Degene die zienswijzen hebben ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze naar voren te brengen, alsmede een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de aangebrachte wijzigingen kan beroep instellen.

Beroep kan tot en met 27-12-2012 worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak kunt u, tegelijkertijd, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Plan inzien

Het bestemmingsplan “Manege Rouwbroekweg 2” kunt u inzien in het gemeentehuis, bij het Loket. Het plan is tevens te raadplegen via de website van de gemeente Zutphen, www.zutphen.nl, onder “Nieuws” en dan kiezen voor “Plannen ter inzage”. Verder is het bestemmingsplan te raadplegen op  www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hiervoor de volgende link gebruiken:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0301.BP1403Rouwbroekwg2-vs01

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u ook langs elektronische weg verkrijgen via de link:

http://publiek.tercera-ro.nl/officieel/0301/NL.IMRO.0301.BP1403Rouwbroekwg2-vs01

Zutphen, 14-11-2012

burgemeester en wethouders van Zutphen,

Naar boven