Terinzagelegging ontwerp-omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan voor de bouw van 4 woningen en 7 appartementen aan de Mgr. Theelenstraat en ’t Spick in Beesel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht het volgende bekend. Voor eenieder ligt ter inzage de ontwerp-omgevingsvergunning met bijbehorende stukken voor het oprichten van 4 woningen en 7 appartementen aan de Mgr. Theelenstraat en ‘t Spick in Beesel, op de percelen kadastraal bekend sectie A nummers 1240,1732 en 2046 ten behoeve van Vastgoed 2-Duizend, Past. Vranckenlaan 4 in Reuver.

De stukken kunnen worden ingezien bij de afdeling grondgebied in het gemeentehuis van Beesel, Raadhuisplein 1 in Reuver. De stukken liggen ter inzage met ingang van 9 februari 2012 voor een periode van zes weken.

De ontwerp-omgevingsvergunning kan ook worden ingezien via de website www.beesel.nl onder digitaal loket→bouwen en wonen→buitenplanse afwijkingen.

Tijdens de terinzagetermijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Beesel. Postbus 4750, 5953 ZK Reuver.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer F. Tegels van de afdeling grondgebied, telefoonnummer 077-474 9292.

Reuver, 1 februari 2012

Burgemeester en wethouders van Beesel, R.R.M. Halffman, secretaris.

P. Dassen-Housen, burgemeester.

Naar boven