Logo Boxmeer
Wijziging bestemmingsplan uitbreiding recreatiewoning Helderse Duinen 22 Overloon, Boxmeer

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat voor het perceel Helderse Duinen 22 te Overloon een verzoek is ingediend om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het “bestemmingsvlak” van deze recreatiewoning om zodoende de gewenste uitbreiding mogelijk te maken.

Het verzoek en het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan liggen met ingang van 14 november 2012 gedurende zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Het ontwerpbesluit is eveneens digitaal te raadplegen via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.boxmeer.nl onder de kop “openbare bekendmakingen”.

Tot en met 25 december 2012 kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

Voor het mondeling indienen van zienswijzen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen via telefoonnummer (0485) 585911.

Naar boven