Logo Veldhoven
Ontwerpbestemmingsplan ‘Kempenbaan-Oost’ en ‘Veldhoven-Noord’, Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 3.8. van Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 16 november 2012 tot en met 27 december 2012 de onderstaande bestemmingsplannen met daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage liggen in het gemeentehuis. U kunt tijdens de openingsuren terecht in het informatiecentrum.

Naam

Bestemmingsplan ‘Kempenbaan-Oost’

Omschrijving

Dit bestemmingsplan heeft globaal betrekking op het oostelijk gedeelte van de Kempenbaan vanaf het kruispunt van de Kempenbaan met De Run 6800 tot aan de N2. Om de gewenste reconstructie van de Kempenbaan mogelijk te maken dient een nieuw bestemmingsplan te worden opgesteld.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Kempenbaan-Oost’.

Naam

Bestemmingsplan ‘Veldhoven-Noord’

Omschrijving

Het nieuwe bestemmingsplan Veldhoven-Noord bevat een actuele juridisch-planologische regeling voor het noordelijk deel van de kern Veldhoven, bestaande uit het gebied de Berkt en de wijken de Heikant, de Kelen en de Polders en herziet 22 verouderde plannen. Het doel van het nieuwe bestemmingsplan is primair om de juridische regeling van vigerende bestemmingsplannen te actualiseren. Het bestemmingsplan is daarbij conserverend van aard. Dat wil zeggen dat het plan de bestaande functies vastlegt en nauwelijks nieuwe bestemmingen toelaat.

Het plan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website www.veldhoven.nl. Trefwoord ‘bestemmingsplan Veldhoven-Noord’.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan deze betrekking heeft.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 040.

Hebt u vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel, neemt u dan telefonisch contact op met de gemeente via telefoonnummer 14040 of via email gemeente@veldhoven.nl.

Veldhoven, 14 november 2012

Naar boven