Logo Medemblik
Verleende omgevingsvergunning Wabo (-uitgebreid) Sweelinckhof 1 te Wognum, Medemblik

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteiten:

  • “Bouwen” en “Afwijken van het bestemmingsplan” t.b.v. het uitbreiden en verbouwen van het woonzorgcentrum Sweelinckhof;

  • “Brandveilig gebruik” t.b.v. het brandveilig gebruiken van het woonzorgcentrum;

  • “Kappen” t.b.v. het kappen van acht bomen,

    aan de Sweelinckhof 1 te Wognum.

Inzage

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 9 november 2012 gedurende zes weken ter inzage en kunnen worden ingezien aan de balie van het Klant Contact Centrum (KCC Ruimte) in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Beroep

Tegen dit besluit kan door degenen die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht met betrekking tot het ontwerpbesluit en door hen, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, beroep tegen dit besluit worden ingesteld bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank in Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG). Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Naar boven