Besluit van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van 5 november 2012, nr. 456230, houdende wijziging van het Instellingsbesluit Commissie onderzoek financiële problematiek Amarantis

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap,

Besluit:

ARTIKEL 1. WIJZIGING INSTELLINGSBESLUIT COMMISSIE ONDERZOEK FINANCIËLE PROBLEMATIEK AMARANTIS

In artikel 5, eerste lid, onderdeel a, van het Instellingsbesluit Commissie onderzoek financiële problematiek Amarantis wordt ‘tevens voorzitter;’ vervangen door: tevens voorzitter, tot 5 november 2012;.

ARTIKEL 2. INWERKINGTREDING

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst, met dien verstande dat indien de Staatscourant waarin het besluit wordt geplaatst, wordt uitgegeven op of na 5 november 2012, dit besluit terugwerkt tot en met 5 november 2012.

Dit besluit zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, J.M. van Bijsterveldt-Vliegenthart.

TOELICHTING

De voorzitter van de Commissie de heer drs. M.J.van Rijn wordt met ingang van 5 november 2012 benoemd tot Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. In verband daarmee zal de heer van Rijn vanaf die datum niet langer het voorzitterschap van de Commissie bekleden. Dit besluit voorziet in de noodzakelijke aanpassing van het Instellingsbesluit van de commissie. In aanmerking nemend dat de werkzaamheden van de Commissie inmiddels in het eindstadium verkeren, is er in overleg met de overige twee leden vanaf gezien, voor die korte tijd nog een nieuwe voorzitter te benoemen.

De Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, J.M. van Bijsterveldt-Vliegenthart.

Naar boven