Logo Katwijk
Vastgesteld bestemmingsplan woningbouwlocatie De Horn, eerste partiële herziening, Katwijk

Het vastgestelde bestemmingsplan 'De Horn, eerste partiële herziening' van de gemeente Katwijk, met identificatiecode NL.IMRO.05370000_PCbpDeHornPH1 ligt met ingang van 19 november 2012 tot en met 28 december 2012 ter inzage.

Plangebied

Het plangebied van het bestemmingsplan betreft de woningbouwlocatie De Horn in Rijnsburg. Het gebied worden aan de noordzijde begrensd door het Oegstgeesterkanaal, aan de zuidzijde door de Oegstgeesterweg en aan de Westzijde door de Brouwerstraat. Het bestemmingsplan is een partiële herziening van de bestemmingsplannen De Horn, 2006.

Het betreft een aanpassing van de uitwerkingsregels van woningbouwlocatie De Horn en een definitieve bestemming voor het perceel Collegiantenstraat 41.

Ter inzage

Het bestemmingsplan kan worden geraadpleegd op: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.05370000_PCbpDeHornPH1.

De bronbestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u langs elektronische weg verkrijgen op: http://ruimtelijkeplannen.katwijk.nl/roktw/NL.IMRO.05370000_PCbpDeHornPH1 .

Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage op het gemeentehuis te Katwijk.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kan gedurende 6 weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar hebben gemaakt.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de raad kenbaar te hebben gemaakt.

  • Tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van spoedeisend belang kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Digitaal indienen is ook mogelijk.

Naar boven