Logo Leiden
Ontwerp omgevingsvergunning Hoge Rijndijk 118, Leiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning Hoge Rijndijk 118, NL.IMRO.0546.PB00060-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, gedurende zes weken ter inzage ligt voor het indienen van zienswijzen.

De ontwerp omgevingsvergunning betreft het verbouwen van een restaurant met bovenwoning tot drie appartementen. De functie van de begane grond wordt gewijzigd van horeca naar wonen en hiervoor wordt tevens de voorgevel gewijzigd. Deze woning op de begane grond krijgt een patio als buitenruimte. Daarnaast wordt de woning op de verdiepingen gesplitst in twee appartementen. De tweede verdieping wordt uitgebreid door het verhogen van de uitbouw aan de achterzijde en met deze uitbreiding krijgt de tweede bouwlaag een nieuwe achtergevel.

Ter inzage

De digitale versie van de ontwerp omgevingsvergunning is beschikbaar op de website van de gemeente Leiden www.leiden.nl/ruimtelijkeordening en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een papieren versie ligt vanaf maandag 12 november 2012 t/m maandag 24 december 2012 ter inzage:

  • in het atrium van het stadhuis (Stadhuisplein 1) en bij het servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), maandag t/m vrijdag van 8.30-17.00 uur (donderdag tot 20.00 uur) en zaterdag van 9.00-13.00 uur.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn of haar zienswijze (zowel schriftelijk als mondeling) op de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden.

Een schriftelijke zienswijze kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Leiden ter attentie van het team REA-ORO (postbus 9100, 2300 PC Leiden).

Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar sleutel@leiden.nl ter attentie van het team REA-ORO en onder vermelding van 'zienswijze Hoge Rijndijk 118’.

Een mondelinge zienswijze kan naar voren worden gebracht na voorafgaande afspraak via het secretariaat van het team ORO, tel. (071) 5165828.

Informatie

Nadere informatie bij het Servicepunt Bouwen en Wonen (Stadsbouwhuis), Langegracht 72, tel. (071) 5165502, e-mail: service.bowo@leiden.nl.

Naar boven