Logo Dantumadeel
Bestemmingsplan Van Sytzamawei 37 in Driezum (vastgesteld), Dantumadeel

Burgemeester en wethouders van Dantumadiel maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 25 september 2012 het bestemmingsplan ‘Van Sytzamawei 37 in Driezum’ vastgesteld.

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan en eventueel aanvullende stukken liggen vanaf donderdag 8 november 2012 gedurende een periode van zes weken tot en met woensdag 19 december 2012 op werkdagen van 8:30-12:00 uur en woensdagmiddag van 14:00-17:00 uur bij de receptie van het gemeentehuis, Hynsteblom 4 in Damwâld voor een ieder ter inzage.

Het vastgestelde bestemmingsplan is ook in te zien via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu, onder “plannen ter inzage” (op de homepage onder populaire producten) en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan is daar in te zien via de volgende URL: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1891.bpDRsytzamawei37-0401 .

Het besluit is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen het ontwerp besluit zijn geen zienswijzen ingediend. Dit betekent dat alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep kan instellen. Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Een beroepschrift schort de inwerkingtreding van het bestemmingsplan echter niet op. Desgewenst kan daartoe bij de Voorzitter van de Afdeling Rechtspraak een schorsingsverzoek worden ingediend indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist.

Damwâld, 7 november 2012

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel A. Aalberts, burgemeester

B. Schat, secretaris

Naar boven