Vastgesteld bestemmingsplan ‘De Voor – Biddinghuizen (4060)’

Het college van Dronten maakt bekend dat de gemeenteraad op 26 januari 2012 heeft (ongewijzigd) vastgesteld bestemmingsplan ‘De Voor – Biddinghuizen (4060)’. Het ontwerpbestemmingsplan regelt de herstructurering van een deel van het centrumgebied waarbij een woongebouw aan het plein mogelijk gemaakt wordt.

U kunt de desbetreffende stukken van 9 februari 2012 tot en met 21 maart 2012 tijdens openingstijden inzien bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Biddinghuizen;

  • de wijkpost te Biddinghuizen;

Het gehele plan is ook beschikbaar op:

Beroepschrift/voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u:

  • tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebt ingediend;

  • belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen.

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ .Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

Het besluit van de gemeenteraad van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u – tijdens de beroepstermijn – een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Dronten, 8 februari 2012

Het college van Dronten, secretaris, R. Kool.

Burgemeester, A.B.L. de Jonge.

Naar boven