Logo Alkmaar
Verlening omgevingsvergunning verleggen Terborchlaan, Alkmaar

Uitgebreide voorbereidingsprocedure: kennisgeving verleende omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alkmaar maken, overeenkomstig het bepaalde in de Awb, bekend dat zij de volgende omgevingsvergunning hebben verleend:

Terborchlaan Alkmaar: het herinirichten van de Terborchlaan en het kappen van 14 bomen. Einde beroepstermijn: 26 december 2012.

Beroep

De besluiten en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 15 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wonen van het Stadskantoor. Voor bezoekadres en openingstijden zie www.alkmaar.nl.

Daarnaast kan de verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken op internet worden ingezien. Dit kan op de website van de gemeente Alkmaar www.alkmaar.nl of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Belanghebbenden kunnen gedurende deze termijn tegen (een van) deze besluiten schriftelijk en gemotiveerd beroep indienen bij de rechtbank Alkmaar, sector Bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG ALKMAAR. De beroepstermijn van zes weken vangt aan de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Een eventueel beroep dient uiterlijk op de hierboven genoemde datum einde beroepstermijn te zijn ingediend.

Naar boven