Logo West Maas en Waal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning perceel De Peel 15 te Beneden-Leeuwen, West Maas en Waal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken bekend dat ze het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het realiseren van een rijhal met clubhuis op het perceel plaatselijk bekend De Peel 15 te Beneden-Leeuwen, kadastraal bekend gemeente Wamel, sectie F, nummer 2593 en 2594 geheel en 2570 gedeeltelijk

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 8 november 2012 zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal, Postbus 1 6658 ZG Beneden Leeuwen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Baars van het team Wonen en Milieu of de heer H. Kersten van het team Vergunning en handhaving. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing zijn in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-Leven/Bouwen-en-Wonen/Ruimtelijke-plannen/Afwijkingsbesluiten.htm

Op basis van artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening is middels het afsluiten van een overeenkomst de economische haalbaarheid van de plannen aangetoond. Een zakelijk beschrijving van de inhoud van deze overeenkomsten ligt vanaf 8 november 2012 gedurende zes weken ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomsten en de zakelijke beschrijvingen van de inhoud van deze overeenkomsten kunnen geen bezwaren of zienswijzen worden ingediend.

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven