Logo Lisse
Omgevingsvergunning activiteiten slopen, bouwen en renovatie en uiteindelijk vast te stellen bestemmingsplan Kanaalstraat 33, Van der Veldstraat 2 en 2A, Lisse

Bekendmaking besluit tot coördinatie

De gemeenteraad heeft op 25 oktober 2012 ingestemd met het verzoek van Blokhuis Beleggings- en Beheersmaatschappij tot coördinatie van de aanvraag tot omgevingsvergunning voor de activiteiten slopen, bouwen en renovatie en de begeleiding tot het uiteindelijk vast te stellen bestemmingsplan Kanaalstraat 33, Van der Veldstraat 2 en 2A.

De coördinatieregeling, volgens artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening, is één procedure voor de totstandkoming van zowel het bestemmingsplan Kanaalstraat 33, Van der Veldstraat 2 en 2A, NL.IMRO.0553.bckanaal33vdveld2a-vox1 als de omgevingsvergunning t.b.v. de renovatie winkelpand en realisatie van 8 appartementen op het perceel Kanaalstraat 33, Van der Veldstraat 2 en 2A.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage voor inspraak vanaf 2 november tot en met 13 december 2012 en is digitaal raadpleegbaar op www.lisse.nl onder inwoners/ruimtelijke plannen / ter inzage en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.bckanaal33vdveld2a-vox1.

Tegen het besluit tot coördinatie staat geen bezwaar of beroep open, omdat het op de zogenaamde negatieve lijst staat (zie artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb)). Het verzoek en besluit tot coördinatie liggen, conform art. 3:42 Awb, vanaf 2 november tot en met 13 december 2012 ter inzage bij de gemeentewinkel en is raadpleegbaar op de gemeentelijke webstite onder inwoners/ruimtelijke plannen / ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan, de ontwerpomgevingsvergunning liggen dus nog niet ter inzage.

Lisse, 7 november 2012

College van burgemeester en wethouders van Lisse

Naar boven