Logo Nijkerk
Vastgesteld uitwerkingsplan Groot Corlaer, De Terrassen, fase 1c, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij bij hun besluit van 23 oktober 2012 het uitwerkingsplan Groot Corlaer De Terrassen, fase 1c hebben vastgesteld. Tegen dit uitwerkingsplan is een zienswijze ingediend.

Het besluit van het College van burgemeester en wethouders van Nijkerk ligt met het vastgestelde uitwerkingsplan met ingang van 8 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de publiekswinkel in het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Het uitwerkingsplan is digitaal beschikbaar op de website van de gemeente Nijkerk www.nijkerk.eu en in papieren versie te bestellen bij de afdeling MRO. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht op basis van de legesverordening 2010.

Gedurende bovengenoemde periode kan door belanghebbenden tegen het vastgestelde uitwerkingsplan alleen schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift kan er een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend worden bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het vastgestelde uitwerkingsplan heeft betrekking op de invulling van de nog beschikbare locatie (nabij de Vlinderlaan) in de woonwijk De Terrassen. De ontwikkeling betreft de bouw van 8 woningen. Er liggen geen bouwtekeningen of schetsen van de woningen ter inzage.

Nijkerk, 7 november 2012

Burgemeester en wethouders van Nijkerk

Naar boven