Ontwerpbestemmingsplan ‘Bebouwde kom Schijf, Sint Antoniusstraat 36’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bebouwde kom Schijf, Sint Antoniusstraat 36’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud in het kort

Het nieuwe bestemmingsplan maakt het mogelijk dat de nieuwe supermarkt met een andere commerciële ruimte en 8 appartementen gerealiseerd kan worden. Binnen het geldende bestemmingsplan is dat niet mogelijk. Het plangebied spitst zich toe op de percelen kadastraal bekend sectie I nummers 1818 en 2032, gelegen aan de Sint Antoniusstraat 36–38 te Schijf.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 9 februari 2012 gedurende zes weken (tot 15 maart 2012) tijdens openingstijden ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis (Raadhuisstraat 27 te Rucphen). Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.rucphen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Het indienen van een mondelinge zienswijze is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak met André Dirks van de afdeling Ruimte, telefoon 0165-349500.

Rucphen, 8 februari 2012

Naar boven