Logo Woudrichem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied-Provincialeweg Noord 96-Watertoren’, Woudrichem

Burgemeester en wethouders van de gemeente Woudrichem maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf vrijdag 2 november 2012 tot en met donderdag 13 december 2012 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied-Provincialeweg Noord 96 - Watertoren’ met IMRO-code NL.IMRO.0874.BUITBP201206-ONT.

In dit bestemmingsplan wordt geregeld dat de huidige watertoren gebruikt kan gaan worden voor een toeristisch-recreatieve functie met een multifunctionele toepassing van verschillende bedrijfsmatige activiteiten, waaronder een bed en breakfast, seminarruimte, bedrijfswoning, klimwand en geluidsstudio.

U kunt de stukken inzien bij de gemeente Woudrichem bij de balie van de afdeling Ruimte in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Woudrichem. Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Woudrichem (http://www.woudrichem.nl) en RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0874.BUITBP201206-ONT1).

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zienswijzen indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een zienswijze dient ingediend te worden bij de gemeenteraad van de gemeente Woudrichem, postbus 6, 4285 ZG Woudrichem.

Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn bij de gemeente Woudrichem contact opnemen met mevrouw S. Ouwerkerk, bereikbaar is op 0183-308100.

Naar boven