Logo Oostzaan
Start inspraakprocedure voor het voorontwerp bestemmingsplan voor het Centrum Oostzaan.

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken bekend dat, met ingang van 8 november 2012 het voorontwerp bestemmingsplan Centrum Oostzaan voor iedereen voor zes weken ter inzage ligt (inspraakprocedure).

Waarom een nieuw bestemmingsplan?

Het geldende bestemmingsplan voor het centrum van Oostzaan is verouderd en moeten wettelijk worden geactualiseerd. Wet- en regelgeving zijn bijvoorbeeld in de loop van de tijd veranderd en ook de wensen van burgers en bedrijven zijn gewijzigd. Verder bepaalt de Wet ruimtelijke ordening dat per 1 juli 2013 bestemmingsplannen niet ouder mogen zijn dan 10 jaar.

Inspraak: U kunt over dit voorontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling een reactie kenbaar maken bij de gemeente. Dit dient u te doen in de periode van 8 november tot en met 20 december 2012. Bij voorkeur dient u een reactie schriftelijk in. Een schriftelijke inspraakreactie stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders van Oostzaan, Postbus 20, 1530 AA Wormer. U wordt verzocht in de aanhef van de brief te vermelden of uw reactie gericht is op het voorontwerp bestemmingsplan Centrum.

De ingekomen reacties worden verwerkt in een eindverslag en zullen verder deel uitmaken van het bestemmingsplan. In het eindverslag zal een reactie worden gegeven op de ingebrachte inspraakreacties en zal gemotiveerd worden aangegeven of al dan niet tot een aanpassing wordt overgegaan.

Naar boven