Logo Nijmegen
Ontwerpbestemmingsplan “Nijmegen Bottendaal-Galgenveld - 1 (Studentenkerk Professor van Weliestraat)”, Nijmegen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijmegen zijn voornemens om, met toepassing van artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Bottendaal-Galgenveld - 1 (Studentenkerk Professor van Weliestraat) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen.

Het plangebied omvat de percelen Professor van Weliestraat 1 en 4 en wordt globaal begrensd door de achterkant van het Oud Burgeren Gasthuis aan de Professor Cornelissenstraat en de Professor van Weliestraat. Directe aanleiding voor het nieuwe bestemmingsplan vormt de wens om twee woongebouwen te realiseren.

Inzage

Met ingang van 8 november 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken (tot en met woensdag 19 december 2012) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP7001-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/indexer.xml?planidn=NL.IMRO.0268.BP7001-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Tot en met woensdag 19 december 2012 kan een ieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. de afdeling Stadsontwikkeling (bureau SO10), Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven