Logo Wijchen
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Hoeveweg 8 in Balgoij’, Balgoij, gemeente Wijchen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Wijchen is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c jo. artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit bouwen en afwijken van het bestemmingsplan voor de wijziging van het gebruik op het perceel Hoeveweg 8 in Balgoij. De omgevingsvergunning ziet op het mogelijk maken van begeleid wonen ter plaatse.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met ingang van 8 november 2012 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 -12.30 uur ter inzage bij de balie Bouwen en Leefomgeving en op woensdagavond van 17.00 - 19.30 uur in het Informatiecentrum. Op afspraak kunt u ook 's middags stukken inzien. De ontwerpomgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 sub c kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is: NL.IMRO.0296.BGYhoeveweg8-PBOW.

Zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Wijchen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Wijchen, Postbus 9000, 6600 HA Wijchen. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met de afdeling Ruimte, Milieu en Economie, telefoonnummer (024) 64 92 353.

Wijchen, 7 november 2012

Burgemeester en wethouders van Wijchen drs. M.J.F.J. Thijsen, loco-burgemeester

drs. J.W.M. van der Knaap, secretaris

Naar boven