Logo Stein
Omgevingsvergunning oprichten mantelzorgwoning Bergerweg 4 te Urmond

Bekendmaking ontwerpbesluit omgevingsvergunning

O2012-036 “Mantelzorgwoning Bergerweg 4 te Urmond”

Burgemeester en Wethouders van Stein maken bekend dat voor een ieder vanaf donderdag 8 november 2012 tot en met woensdag 19 december 2012, tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Afdeling Publiekszaken), Stadhouderslaan 200 te Stein, ter inzage ligt:

  • Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning voor het oprichten van een mantelzorgwoning binnen het bestaande gebouwvolume op het perceel plaatselijk gelegen aan de Bergerweg 4 te Urmond.

Tevens is het ontwerpbesluit digitaal te raadplegen via www.gemeentestein.nl (actueel / bekendmakingen / omgevingsvergunning) en via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0971.OVbergerweg4Urmond-OB01). Een en ander onder voorbehoud van het ontvangen van een verklaring van geen bedenkingen van de Gemeenteraad.

Zienswijzen

Tot en met woensdag 19 december 2012, kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunnen, onder vermelding van: “zienswijze O2012-036, Mantelzorgwoning Bergerweg 4 te Urmond”, worden gericht aan het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Stein (postbus 15, 6170 AA Stein). Deze zienswijze moet uw naam, adres en burgerregistratienummer bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Mondelinge reacties kunnen tijdens kantooruren worden ingebracht. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Jennekens (tel.046-4359235).

Stein, 7 november 2012

Drs. A.C. Barske, burgemeester.

Drs. J.G.A.W. Willemsen, secretaris.

Naar boven