Logo Schagen
Vastgesteld bestemmingsplan realiseren van 6 woningen naast de bestaande woning ‘Tjallewal-Oost’ (Bonkelaarsdijk 1), Schagen

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 30 oktober 2012 het ontwerpbestemmingsplan ‘Tjallewal-Oost’ (Bonkelaarsdijk 1) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is een planologisch-juridische regeling met als doel het realiseren van 6 woningen naast de bestaande woning op de locatie Bonkelaarsdijk 1 te Schagen. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting met bijlagen, regels en een verbeelding (plankaart). Het planidentificatienummer behorend bij het bestemmingsplan is: NL.IMRO.441.BPWG08tjllwlst-0301.

Ter inzage

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit liggen gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage. Deze termijn loopt van 8 november 2012 tot en met 19 december 2012. U kunt het plan inzien in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen, bij Bouwzaken op werkdagen van 8.15 - 12.00 uur en ’s middags op afspraak.

De stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl (rubriek: ruimtelijke plannen, onder bestemmingsplannen, klikken op: in voorbereiding en nog niet geldende bestemmingsplannen) en de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep en voorlopige voorziening

Op het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ontvangen. Bovendien zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan geen wijzigingen doorgevoerd. Binnen de genoemde termijn van zes weken kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • a. belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze naar voren te brengen;

  • c. belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de termijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Schagen, 7 november 2012

Naar boven