Logo Leerdam
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Leerdam Centrum, Leerdam

Burgemeester en wethouders van Leerdam maken bekend dat zij tijdens de vergadering van 30 oktober 2012 hebben ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan “Centrum”.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van do. 8 november 2012 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam (geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 tot 17.00).

Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal beschikbaar via http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Op de gemeentelijke website www.leerdam.nl vindt u deze kennisgeving, het bestemmingsplan en bijbehorende stukken in pdf-formaat.

Het plangebied van het bestemmingsplan beslaat het gehele centrum van Leerdam. De begrenzing is globaal als volgt (met de klok mee): Parallelweg, Spoorstraat, Oranje Nassaulaan, Zuidwal, Linge, Watergang ten oosten van de provinciale weg/Recht van ter Leede.

Indiening zienswijze

Gedurende de periode waarin het plan ter inzage ligt kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan de gemeenteraad. Indien u mondeling wilt reageren dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken via het nummer 0345 - 636 363. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:

  • Gemeenteraad van Leerdam

    Postbus 15

    4140 AA Leerdam

Vervolgprocedure

Na de zienswijzentermijn besluit de gemeenteraad over het bestemmingsplan, met inachtneming van de ingekomen zienswijzen. Indien de raad besluit het bestemmingsplan vast te stellen, staat voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt, beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook voor diegenen, die belanghebbende zijn wegens een gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan staat dan beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Annette van der Plas, tel. 0345-636213.

Leerdam, 31 oktober 2012

Naar boven