Logo Texel
Ontwerp-projectafwijkingsbesluit Boodtlaan nabij parkeerterrein Paal 21 in De Koog: maken van een klimbos en uitgiftepunt nabij parkeerterrein P21, Texel

  • (1796) Boodtlaan nabij parkeerterrein Paal 21 in De Koog: maken van een klimbos en uitgiftepunt nabij parkeerterrein P21.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Texel maken overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat er een ontwerpbesluit ter inzage ligt. De aanvraag op de perceel (kadastraal bekend gemeente Texel, sectie G, nummer 573) is in strijd met het bestemmingsplan Buitengebied Texel. Zowel het gebruik (dagrecreatie) als de plaatsing van het uitgiftepunt en constructies in de bestaande bomen is in strijd met de geldende bestemming Natuurgebied-B.

Inzage: Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > bekendmakingen en kunt u vanaf donderdag 8 november 2012 tot en met woensdag 19 december 2012 inzien bij de publieksbalie.

Reageren: Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder ten aanzien van deze ontwerp-omgevingsvergunning een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven