Logo Gouda
Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan “Watertoren Schielands Hoge Zeedijk 20”, Gouda

Burgemeester en wethouders van Gouda maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan “Watertoren Schielands Hoge Zeedijk 20” ter inzage leggen. Het ontwerpbestemmingsplan Watertoren geeft aan de watertoren en het bijgebouw de bestemming Gemengd, waarbij aan de begane grond van de watertoren en het bijgebouw (mede) een gebruiksmogelijkheid voor wonen wordt toegekend. Het ontwerpbestemmingsplan, met kenmerk NL.IMRO.0513.1603BPWatertoren-OW01 en de daarbij behorende stukken liggen van 8 november tot en met 19 december 2012 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om mondeling of schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening. Schriftelijke reacties kunt u verzenden aan de gemeente Gouda, ter attentie van de afdeling Ruimtelijk beleid & Advies, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor mondelinge zienswijzen kunt u bellen met de heer B. Grisnich, 0182-588963.

Tegelijk met dit ontwerpbestemmingsplan ligt een ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor het in dit ontwerpbestemmingsplan opgenomen pand Schielands Hoge Zeedijk 20 ter inzage. Deze bekendmaking wordt afzonderlijk gepubliceerd in het lokale nieuwsblad Goudse Post.

Gouda, 7 november 2012

Naar boven