Logo Steenwijkerland
Verlenen bouwvergunning met gebruikmaking van projectbesluit: Kuinre, Wagenweg 14, gemeente Steenwijkerland

Het college van burgemeester en wethouders van Steenwijkerland maakt bekend dat zij de volgende bouwvergunning met gebruikmaking van een projectbesluit ingevolge artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, hebben verleend:

  • Kuinre, Wagenweg 14 voor het verbouwen van een voormalig boerderijpand tot woning met een schuur ten behoeve van gebruiksgerichte paardenhouderij die is gericht op de ruiter- en mensport.

De bouwvergunning, vergezeld van het projectbesluit, ligt met ingang van 7 november 2012 gedurende de beroepstermijn ter inzage in het gemeentehuis van Steenwijkerland, Vendelweg 1 in Steenwijk (tijdens openingstijden).

Het projectbesluit is tevens te raadplegen op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1708.KREWagenweg14PB-VG01

Voornoemde bestanden zijn vanaf dat moment ook via internet beschikbaar op het gemeentelijk webadres: http://217.195.248.37:443/5F6A3F3E-7ADB-4CCD-AA3F-7BAFE4989F59/

De verleende bouwvergunning is niet digitaal raadpleegbaar en uitsluitend in te zien op het gemeentehuis.

Op grond van artikel 6:8, lid 4 van de Algemene wet bestuursrecht vangt de beroepstermijn aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Vanaf 8 november 2012 kan een belanghebbende gedurende 6 weken beroep instellen tegen dit besluit.

Er geldt een gecombineerde rechtsbeschermingsmogelijkheid voor zowel de bouwvergunning als het projectbesluit. Deze besluiten worden voor de mogelijkheid van rechtsbescherming, als één besluit gezien. Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerpbesluit (tijdig) een zienswijze hebben ingediend alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten met betrekking tot het ontwerpbesluit geen dan wel niet (tijdig) een zienswijze te hebben ingebracht, kunnen vanaf de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, gedurende 6 weken beroep instellen bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector bestuursrechtspraak, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Tevens is het mogelijk, indien onverwijlde spoed dat vereist, alsdan de voorzieningenrechter van de rechtbank te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Er is geen mogelijkheid tot het indienen van een bezwaarschrift.

Naar boven