Vastgesteld wijzigingsplan ‘Reigerbekweg’ gemeente Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 10 februari 2012 het vastgestelde wijzigingsplan ‘Reigerbekweg’ te Neerkant en de hierbij behorende stukken voor iedereen gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie sectie U, nummer 224, en is plaatselijk bekend als Reigerbekweg te Neerkant. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het Klantcontactcentrum worden ingewonnen.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ gemeente Deurne. Er wordt een intensief agrarisch bedrijf beëindigd, overtollige bebouwing gesloopt en een nieuwe functie voor het perceel vastgelegd in de vorm van een recreatief bedrijf. Het ontwerpwijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Tevens zijn het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken via onze website http://www.deurne.nl beschikbaar gesteld voor inzage.

Beroep en voorlopige voorziening

Beroep kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het vaststellingsbesluit ter inzage is gelegd en bedraagt zes weken. Bij een spoedeisend belang kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State tevens een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Meer informatie over het instellen van beroep kunt u terugvinden op http://www.deurne.nl → Organisatie → Bezwaar, beroep en klachten, onder procedure IIIc.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de mevrouw I. Roordink van de afdeling Economie via het Klantcontactcentrum.

Naar boven