Logo Súdwest Fryslân
Vaststelling bestemmingsplan MFA De Terp Scharnegoutum, Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van de gemeente Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Súdwest-Fryslân bij besluit van 18 oktober 2012 het bestemmingsplan MFA De Terp Scharnegoutum ongewijzigd heeft vastgesteld. In het plan is tevens een beeldkwaliteitsparagraaf opgenomen die moet dienen als een aanvulling op de huidige welstandsnota.

Inhoud

Het betreft hier het realiseren van een Multifunctionele Accommodatie (dorpshuis, basisschool en kinderdagverblijf/peuterspeelzaal) aan de Terp/Legedyk te Scharnegoutum.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van 9 november 2012 t/m 20 december 2012 voor een ieder ter inzage bij de gemeenteloketten.

Het vastgestelde plan is tevens te bekijken op onze website: www.gemeentesudwestfryslan.nl/leven en wonen/leefomgeving/ruimtelijke plannen/plannen in procedure/vastgesteld en op de website: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2012oostBPMFAterp-vast.

Reageren

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s Gravenhage door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de bovenvermelde beroepstermijn van zes weken. Het instellen van beroep schorst de werking van het bestemmingsplan niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien binnen de beroepstermijn naast het beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspaak van de Raad van State, treedt het bestemmingplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven