Logo Bladel
Omgevingsvergunning realisatie tweede bedrijfswoning met bijgebouw Schipstaarten 3 Netersel, Bladel

In afwijking van het bestemmingsplan met bouwvoornemen

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat in afwijking van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’ een omgevingsvergunning is verleend op grond van artikel 2.1, eerste lid onder a en c en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de realisatie van een tweede bedrijfswoning met bijgebouw en vergroting van het bouwvlak ten behoeve van de landschappelijke inpassing aan de Schipstaarten 3 te Netersel.

Het besluit is gewijzigd vastgesteld. De wijzigingen betreffen:

  • Het vervallen van een calamiteitenstal

  • Het vervallen van een bedrijfsruimte (kantoor, wasruimte,hygiënesluis)

Door gedeputeerde staten van Noord-Brabant is ontheffing verleend van artikel 9.6 van de Verordening ruimte.

Het vaststellingsbesluit ligt met bijbehorende stukken tot en met 12 december 2012 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag van 09.00 tot 19.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12.00 uur. Andere tijden zijn mogelijk op afspraak. U kunt de stukken ook inzien via internet www.bladel.nl/bestemmingsplannen. Het plan kent het identificatienummer NL.IMRO.1728.OVN4004Schips3-VAST.

Alleen degenen die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbend zijn en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze kunnen beroep instellen tegen dit besluit.

Het instellen van beroep is mogelijk tot en met 12 december 2012 (zes weken na de dag van verzending van het besluit aan aanvrager). Het besluit is naar aanvrager verzonden op woensdag 31 oktober 2012. Het beroepschrift moet u sturen naar rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van 13 december 2012. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met de heer P. Stappaerts van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497 361 636).

Bladel, oktober 2012

Naar boven