Logo Zevenaar
Vastgesteld bestemmingsplan ‘Correctieve herziening bestemmingsplan Groot Holthuizen en Hengelder II’, Zevenaar

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat de gemeenteraad met toepassing van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan “Correctieve herziening bestemmingsplan Groot Holthuizen en Hengelder II” op 25 september 2012 gewijzigd heeft vastgesteld. Met dit plan wordt beoogd een deel van het moederplan Groot Holthuizen en Hengelder II, waar door Gedeputeerde Staten gedeeltelijke goedkeuring aan is onthouden, recht te zetten. Daarnaast is een aantal planaanpassingen doorgevoerd.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 8 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Vergunningen in het BATgebouw aan de Kerkstraat 27 in Zevenaar. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien. De documenten zijn ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met het IDN: NL.IMRO.0299.BP55COHEGH&HII-VA01.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan beroep worden ingesteld door:

  • diegene die tijdig zijn of haar zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij of zij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest.

Dat kan door een gemotiveerd en ondertekend beroepschrift te sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. In een beroepschrift moet in ieder geval vermeld worden tegen welk besluit het beroepschrift is gericht en waarom. Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de inzagetermijn van zes weken vanaf 3 mei 2012. Daarmee wordt voorkomen dat het beroep niet in behandeling wordt genomen.

In werking treden bestemmingsplan

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een voorlopige voorziening (schorsing) worden gevraagd.

Naar boven