Logo Nieuwkoop
Voorgenomen Afwijking Bestemmingsplan Berkenlaan / Achterweg 5 (project Vaartse hoek / Scholeneiland blok A te Nieuwkoop)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Een wijziging in de herontwikkeling van het appartementencomplex Scholeneiland Blok A in het project Vaartsche Hoek, Berkenlaan / Achterweg 5 te Nieuwkoop (Registratienummer W-2012-0097). Ten opzichte van de vergunde situatie stijgt het aantal appartementen van 22 naar 32 en wordt een extra bouwlaag toegevoegd ten behoeve van twee 2 penthouses waardoor de maximale hoogte wordt overschreden.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 november 2012 zes weken voor een ieder ter inzage in het Klantcontactcentrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). Daarnaast zijn de stukken ook via de website en via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure is gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven