Logo Kampen
Bestemmingsplan Het Onderdijks, uitwerking IJsselwaard, Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Het Onderdijks, uitwerking IJsselwaard’ met de codering NL.IMRO.0166.00991102-OW01 vanaf woensdag 7 november 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt.

Dit uitwerkingsplan maakt de bouw van dertien zorgwoningen op een perceel aan de IJsselwaard nabij de Kamperstraatweg in de wijk Het Onderdijks in Kampen mogelijk.

Voor inzage kunt u van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur terecht bij de receptie in het stadhuis, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. Buiten deze tijden alleen op afspraak via telefoonnummer 14 038. Ook kunt u het plan inzien op www.kampen.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze uitwerkingsplan IJsselwaard’. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering.

Naar boven