Logo Vught
Omgevingsvergunning eerste fase voor het realiseren van een trainingsfaciliteit ten behoeve van CBRN, Vught

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend dat zij besloten hebben om de door het Ministerie van Defensie, Dienst Vastgoed Defensie, Directie Zuid, aangevraagde omgevingsvergunning 1ste fase te verlenen. De vergunning heeft betrekking op het realiseren van een trainingsfaciliteit ten behoeve van CBRN op en nabij oefenterrein De Kamp gelegen aan de Lunettenlaan 102 te Vught.

Procedure

De stukken liggen vanaf 8 november 2012 gedurende zes weken ter inzage bij de balie bouwen- en wonen van de gemeente Vught. U kunt de beschikking en bijbehorende stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Nadat een besluit bekend is gemaakt, kan daartegen een beroepschrift worden ingediend door belanghebbenden (gedurende een termijn van 6 weken). Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten;

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep

Het beroepschrift kunt u richten aan de Rechtbank ’s Hertogenbosch sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via: loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de site voor de precieze voorwaarden.

Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank.

Naar boven