Logo Vught
Bekendmaking besluit tot gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Centrum Vught e.o.

Burgemeester en wethouders van Vught maken overeenkomstig en ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 20 september 2012 het bestemmingsplan Centrum Vught e.o. heeft vastgesteld.

Het plangebied Centrum Vught e.o. ligt tussen de spoorlijn Eindhoven-'s-Hertogenbosch, de rijksweg N65, de rijksweg A2 en de Glorieuxlaan. Het bestemmingsplan is in principe een beheersplan. In het bestemmingsplan is hoofdzakelijk de bestaande situatie vastgelegd. Ook maken enkele ontwikkelingslocaties deel uit van het plan.

Het bestemmingsplan Centrum Vught e.o. is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp plan. In dit bestemmingsplan zijn wijzigingen aangebracht naar aanleiding van ingebrachte zienswijzen. Ook zijn ambtshalve wijzigingen doorgevoerd.

Procedure:

Van 8 november 2012 tot en met 19 december 2012 liggen het raadsbesluit tot vaststelling en het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 in Vught (9.00 - 12.30 uur). Dit bestemmingsplan is ook in te zien via www.vught.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl

Buiten de genoemde openingstijden is het ook mogelijk het bestemmingsplan in te zien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer P.M. van der Elst, tel. (073) 658 07 39.

Tegen het besluit tot vaststelling van de gemeenteraad kunnen belanghebbenden tijdens de periode van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Deze beroepsmogelijkheid komt toe:

  • 1. aan hen die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad tegen het ontwerp bestemmingsplan hebben ingediend;

  • 2. aan belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • 3. aan iedereen die wil reageren op die wijzigingen die de raad bij de vaststelling van het bestemmingsplan Centrum Vught e.o. heeft aangebracht. Het moet dan echter alleen gaan om de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan.

Voornoemde personen kunnen tijdens de beroepstermijn de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepsschrift te worden overlegd.

Op de procedure van bestemmingsplan Centrum Vught e.o. is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een beroepschrift versneld behandelt. Dit betekent ook dat u binnen de beroepstermijn alle beroepsgronden moet aangeven. Als u uw beroepsgronden later indient, dan zijn ze niet-ontvankelijk.

Vught, 7 november 2012

Burgemeester en wethouders van Vught, de secretaris, R.P.B.M. Brekelmans.

De burgemeester, R.J. van de Mortel.

Naar boven