Logo Waalwijk
Ontwerp omgevingsvergunning voor het aanleggen van een uitrit, het plaatsen van een hekwerk en het bouwen van een voetgangersbrug gelegen aan Eikendonklaan 2, Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, onder 3° Wabo af te wijken van de regels van het bestemmingsplan “Woonwijken” voor het aanleggen van een uitrit, het plaatsen van een hekwerk en het bouwen van een voetgangersbrug gelegen aan de Eikendonklaan 2 te Waalwijk.

De aanvraag betreft de volgende activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk;

  • Handelen in strijd met de ruimtelijke regels;

  • Een uitrit aanleggen of veranderen.

De ontwerp-omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 2 november 2012 gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk).

Een ieder heeft de mogelijkheid om, gedurende de termijn van de ter inzage legging, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met de heer E.L.M.M. Veraa van de afdeling Leefbaarheid, Veiligheid en Handhaving via 0416-683456.

Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus: info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente.html.

Naar boven