Vergunning voor het plaatsen van een afvoerleiding en lozingspunt en het lozen van afvalwater ten behoeve van de aanleg van een WKO-systeem aan de oostzijde langs het Amsterdam-Rijnkanaal te Utrecht, Rijkswaterstaat

Waterwet

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Bij besluit van 30 oktober 2012 met kenmerk RWS/DUT-2012/1786, is aan IKEA Beheer BV te Utrecht een vergunning verleend op grond van de Waterwet.

Het betreft een vergunning voor het plaatsen van een afvoerleiding en lozingspunt en het lozen van afvalwater ten behoeve van de aanleg van een WKO-systeem aan de oostzijde langs het Amsterdam-Rijnkanaal.

Termijn van terinzagelegging

De vergunning en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 8 november 2012 tot en met 20 december 2012 ter inzage bij:

  • a. Rijkswaterstaat dienst Utrecht (gebouw Arbo Unie), Daltonlaan 500, 3584 BK Utrecht, op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur en buiten deze uren op afspraak.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer E. Nijman, telefoon 088 - 797 33 31.

Bezwaar en voorlopige voorziening

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan tegen bovenstaand besluit door belanghebbenden gedurende de terinzagetermijn een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, per adres: Rijkswaterstaat Utrecht, Postbus 24094, 3502 MB Utrecht.

Het bezwaarschrift dient ten minste te bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening van het bezwaar;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat de beschikking heeft genomen en, zo mogelijk, de datum en het kenmerk van de beschikking;

  • een opgave van redenen waarom u zich met de beschikking niet kunt verenigen.

Indien tegen een besluit bezwaar is gemaakt, kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Een dergelijk verzoek dient samen met een afschrift van het bezwaarschrift te worden gezonden aan de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht binnen het rechtsgebied

waarvan de indiener van het beroepschrift zijn woonplaats heeft. Voor het indienen van een voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd. Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Utrecht, 7 november 2012.

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, namens deze, de waarnemend HID RDU - IJG, ir. T.J.F. van de Gazelle

Naar boven