Logo Berkelland
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Kormelinkweg ongenummerd t.o. 2 in Eibergen, Berkelland

Voor het perceel Kormelinkweg ongenummerd, t.o. 2 in Eibergen geldt het bestemmingsplan “Buitengebied (Eibergen)”. In dit bestemmingsplan staat dat het perceel is bestemd voor agrarisch gebruik. De gemeente kan hier van afwijken met een Buitenplanse Afwijking (art. 2.12 Wabo, lid 1, onder a, 3o). De gemeente is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan om het bouwen van een woning met berging en praktijkruimte mogelijk te maken. Het betreft een vervangende woning voor de woning aan de Oude Eibergsedijk 5 in Eibergen die moet wijken voor de rijksweg N18.

Het ontwerpbesluit met bijlagen ligt van 7 november tot en met 18 december 2012 ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Bouwen en milieu, telefoonnummer 0545 - 250 397. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Deze publicatie, het ontwerpbesluit en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’.

Naar boven