Logo Losser
Het slopen van voormalige agrarische bebouwing en het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaand bijgebouw middels een buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan, Ruhenbergerweg 8 te Overdinkel, Losser

Kennisgeving beschikking

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend :

Voor

:

het slopen van voormalige agrarische bebouwing en het bouwen van een vrijstaande woning met vrijstaand bijgebouw middels een buitenplanse afwijking van het bestemmingsplan.

Locatie

:

Ruhenbergerweg 8 te Overdinkel

Type

:

integraal

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 07 november 2012 tot en met dinsdag 18 december 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Losser.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij rechtbank Almelo (sector bestuursrecht) postbus 323, 7600 AH Almelo. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo

Naar boven