Kennisgeving ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Crematorium Noorderbegraafplaats

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam maakt, ingevolge de Wet ruimtelijke ordening en de Woningwet het volgende bekend:

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning eerste fase voor de bouw van een crematorium op het terrein van de Noorderbegraafplaats, alsmede de bijbehorende stukken liggen met ingang van 8 februari 2012 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • Het servicecentrum, afdeling Vergunningen van het stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en op donderdag van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Een digitale versie van het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning staat op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen. Op de laatstgenoemde site kunt u het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning ook downloaden. Het identificatienummer van het ontwerpbesluit is NL.IMRO.0363.N1202PBSTD-OW01.

Het plangebied betreft de locatie Noorderbegraafplaats. Het projectbesluit is er op gericht om de bouw van een crematorium mogelijk te maken.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel Noord.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, onder vermelding van zienswijze ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning crematorium Noorderbegraafplaats, ter attentie van de heer D.A. van Ginkel, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de heer D.A. van Ginkel, telefoonnummer 020-6349576.

Stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam, 7 februari 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord, gemeente Amsterdam, H.B.P. Elbers, loco-secretaris.

R. Post, voorzitter.

Naar boven