Logo Zwartewaterland
Vaststelling bestemmingsplan Zwartsluizerweg 11, Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend: De gemeenteraad van Zwartewaterland heeft op 18 oktober 2012 besloten het bestemmingsplan Zwartsluizerweg 11 ongewijzigd vast te stellen. Het bestemmingsplan voorziet in een verschuiving van circa 15 meter van het bouwblok richting het noordoosten.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 7 november 2012 gedurende zes weken ter inzage. De stukken kunnen in die periode worden ingezien bij de balie van het gemeentehuis. Ook zijn de stukken in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente.

Tegen het besluit tot vaststelling kan van 7 november tot en met 19 december 2012 door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een belanghebbende beroep instelt kan deze verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek moeten worden gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Het vaststellingsbesluit treedt in werking op 20 december 2012, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Zwartewaterland.

Naar boven